Despre noi

Artistic Band din Bucuresti este o formatie vocal-instrumentala avand in componenta muzicieni de o inalta tinuta morala si profesionala

about

Cine suntem?

Artistic Band din Bucuresti este o formatie vocal-instrumentala avand in componenta muzicieni de o inalta tinuta morala si profesionala; repertoriul cuprinde absolut toate genurile muzicale iar interpretarea acestora intr-un stil propriu si bine pus la punct,satisface gusturile celor mai pretentiosi si desigur-consumatori-ai muzicii de calitate. Cu noi aproape, evenimentul privat al vietii dumneavoastra va fi de neuitat.

Sensibil si creator de frumos, Florian Mihai - fondatorul formatiei Artistic Band din Bucuresti infiintata in anul 2000, este un artist pe scena sufletului, un om dedicat culturii si artei in general. Muzica, este pentru Florian Mihai , cat si pentru componentii formatiei Artistic Band, elementul sine-qua-non al culturii, realizand printr-o dedicare profunda si continua ipostaze artistice diferite, dar intotdeauna autentice Viata profesionala cu cea de artist le imbina armonios, tratand cu seriozitate fiecare aparitie in fata marelui public, actualmente prim dirijor al Muzicii Militare a Brigazii 30 Garda "Mihai Viteazul", absolvent in anul 1998 al Academiei de Muzica din Bucuresti - sectie Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala. Cu o cariera muzicala de exceptie si imbinand calitatile profesionale cu cele afective, activitatile la care Muzica Militara participa fiind diverse si complexe, cuprinzand ceremonii militare la nivel central, garnizoana, unitati si institutii militare de invatamant din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, concerte de promenada si prezentare de show-uri cu diverse ocazii, aparitii tv la emisiuni de divertisment.

Formatia Artistic Band, prin repertoriul pe care-l abordeaza, invita auditoriul in universul muzical realizand o punte vie si o unica legatura sufleteasca cu muzica, amprenta personalitatii artistice a tuturor membrilor formatiei facandu-se simtita in fiecare melodie. Genurile muzicale abordate sunt: muzica usoara, evergreen, cafe-concert, lautareasca, manele si de petrecere.

FLORIAN MIHAI

Clape si voce

Artistic Band din Bucuresti este o formatie vocal-instrumentala avand in componenta muzicieni de o inalta tinuta morala si profesionala. Cu noi aproape, evenimentul privat al vietii dumneavoastra va fi de neuitat.

Contactati-ne la tel: 0768395155

 

Formatie evenimente, muzica cover, muzica petrecere

LEONARD MITE

Acordeon
Solist formatie muzica petrecere, muzica Adi Minune, Vali Vijelie, Florin Salam

MARIUS DRAGHICI

Voce

DAIANA BERBEC

Voce

Artistic Band din Bucuresti este o formatie vocal-instrumentala avand in componenta muzicieni de o inalta tinuta morala si profesionala. Cu noi aproape, evenimentul privat al vietii dumneavoastra va fi de neuitat.

Contactati-ne la tel: 0768395155

CONTACTATI-NE

Ne puteti contacta pentru evenimente atat prin email cat si telefonic la 0768395155

Contact Us