Cum alegi muzica pentru nunta?

Muzica reprezinta elemental principal in cadrul unei nunti. Aduce bucurie, emotie, ramane in amintire. Alegerea playlist-ului pentru o nunta poate reprezenta o provocare. De aceea formatia de muzica Artistic Band va poate indruma, cum puteti  alege un playlist pentru evenimentul dumneavoastra.

Cunoasterea  preferintelor muzicale ale invitatilor

Distractia invitatilor este un criteriu important de care trebuie tinut cont la alegerea unui playlist musical. Astfel ca trebuie sa sti cu certitudine cam ce genuri musicale sunt pe gustul invitatilor. La o nunta sunt oameni de diferite varste si au prins alte momente muzicale: oamenii cu o varsta mai inaintata prefera muzica clasica, muzica populara, dar si muzica specifica anilor 80′ – 90′, pe de alta parte tineretul prefera muzica disco, muzica straina a anilor 2000 pana in prezent, dar si muzica pop romaneasca.

Fiți atenți la stilul nunții după care alegi și muzica nunta. Nu ar fi corect la o nuntă tradițională, să inviți ca muzică un Jazz BAND sau DJ, ar fi bine să inviți un taraf.

Formatie nunta, un plus pentru o nunta ca in povesti

Alege pentru nunta ta, formatie live pentru a putea incanta invitatii. O formative live, este sufletul petrecerii, iar orice eveniment important din viata trebuie trait ca atare. Aducerea pe scena a unor artisti care canta muzica live transmite nuntasilor o emotie aparte asemeni trairilor celor doi miri care sunt martorii propriului spectacol. E altceva sa ai o formatie la nunta, dar pentru a te decide care formatie o vei alege, cel mai bine este sa mergi s-o asculti la alte nunti sau evenimente la care acestia participa si in acest mod iti vei da cu adevarat seama de ce sunt in stare membrii formatiei respective (costumatie, sonorizare, interactiunea cu publicul ).

Momentele la care participa formatia de muzica

  1. Întâmpinarea oaspeților / Înregistrarea căsătoriei – Cvartet de corzi / band
    2. Program de masă – Taraf tradițional
    3. Program de dans – Taraf tradițional / band (muzică cover) / DJ
    4. Program spre dimineață / după ultima masă – DJ (discoteca anilor ’80 / muzica modernă de club)

Planifica acum nunta ta cu Artistic Band.